Uncategorized

Hur bevarar man sina dryck i ett förråd på hotellet?

Att bevara drycken i ett förråd kräver att man tar hänsyn till några viktiga faktorer för att säkerställa att dryckerna förblir i bästa möjliga skick över tid. Här är några tips för att bevara dryck:

På ett hotell finns massor av olika dryck och här går vi igenom vad man kan göra med all dryck om man kanske behöver förvara dem i ett förråd medan man kanske håller på att bygga om.

Hur bevarar man sina spritflaskor i ett förråd och hur ska de förpackas?

Vad du även kan göra med dina spritflaskor när du väl har packat in dem väl är att använda dig utav förråd Värmdö tills du vet var du ska ha dem. Kanske ska ni byta lokal och behöver både flytta era spritflaskor och även era möbler. Tänk också på alkohollagen om ni jobbar med sprit och alkohol. Det finns fackförening för hotell och restaurangbranschen.

 1. Förvaring av drycker beror på vilken typ av dryck det handlar om och om det är öppet eller oöppnad. Här är några allmänna riktlinjer för förvaring av olika typer av drycker:
  1. Vin: Förvara vin upprätt i en sval, mörk plats borta från direkt solljus och temperaturförändringar. Oöppnad vin bör förvaras i en sval källare eller vinkylare med en stabil temperatur mellan 12-18°C. Öppnad vin bör förbrukas inom några dagar och kan förvaras i kylskåp, helst med en vakuumförsegling eller en vattenbehållare för att bevara smak och kvalitet.
  2. Coca cola spelar nog ingen roll hur du förvarar den.
  3. Öl: Förvara öl upprätt i en sval, mörk plats borta från värme och ljus. Oöppnad öl bör förvaras i kylskåp eller en sval källare med en temperatur mellan 4-7°C för att bevara smaken och kvaliteten. Öppnad öl bör förvaras i kylskåp och konsumeras inom några dagar för bästa smak.
  4. Juice och läsk: Oöppnade flaskor med juice och läsk bör förvaras i ett kylskåp eller en sval, mörk plats. Öppnade flaskor bör förvaras i kylskåp och konsumeras inom några dagar för att undvika förlust av smak och kvalitet.
  5. Vatten: Flaskor med vatten kan förvaras i rumstemperatur eller i kylskåp, beroende på personliga preferenser. Vattenflaskor bör förvaras borta från direkt solljus och värme för att undvika förorening och försämring av kvaliteten.
 2. Generellt sett är det viktigt att förvara drycker på en plats där de inte exponeras för direkt solljus, värme eller temperaturförändringar. Upprätt förvaring hjälper också till att förhindra läckage och förlust av kolsyra (för kolsyrade drycker)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *