Uncategorized

Koppla av i poolen med en drink i handen när du bor på hotell.

Goda drinkar vi poolen tips och recept för sommaren

Vem älskar inte att koppla av vid poolen med en uppfriskande drink i handen? Att blanda en god drink är inte bara roligt utan också ett enkelt sätt att imponera på dina vänner och familj under sommaren. Oavsett om du föredrar en klassisk mojito eller en fruktig daiquiri finns det många drinkar som passar perfekt vid poolen.

För att göra det enkelt för dig har vi samlat några av de bästa drinkarna som passar perfekt vid poolen. Från enkla drinkar som kräver bara några få ingredienser till mer avancerade drinkar med spännande smaker finns det något för alla. Så varför inte prova något nytt och överraska dina vänner med en läcker drink vid nästa pool fest?

Du har bästa pooler från poolgiganten och då gärna en pool som kallas för ovan mark pool som är bäst för poolfester.

 

Grundläggande utrustning

När det kommer till att servera drinkar vid poolen så är det viktigt att ha rätt utrustning till hands. Här nedanför finns några grundläggande tillbehör som kan vara till stor hjälp.

Glas och karaffer

Att ha rätt glas och karaffer för servering av drinkar är viktigt för att skapa en lyxig och avslappnad stämning vid poolen. När det kommer till glas så är det viktigt att välja glas som passar till den typ av drink som serveras. Ett highball glas passar till exempel bra till drinkar som Mojito eller Gin & Tonic medan ett coupette glas passar bättre till drinkar som Margarita eller Cosmopolitan. För att hålla drycken kall och fräsch kan man använda sig av en karaff med is eller en kylklamp.

Ismaskin och kylning

Att ha rätt temperatur på drycken är viktigt för att uppleva smaken på bästa sätt. För att hålla drycken kall och fräsch så kan man använda sig av en ismaskin eller en kylbox. En ismaskin är en praktisk lösning för att alltid ha is till hands och det finns modeller som passar för både hemmabruk och större evenemang. En kylbox kan användas för att kyla ner flaskor eller burkar med dryck och är en praktisk lösning när man är på språng.

Sammanfattningsvis så är det viktigt att ha rätt utrustning till hands för att kunna servera goda drinkar vid poolen. Med rätt glas, karaffer, ismaskin och kylning så kan man skapa en avslappnad och lyxig stämning som passar perfekt vid poolkanten.

Klassiska pool drinkar

När solen skiner och temperaturen stiger finns det inget bättre sätt att svalka sig än med en uppfriskande drink vid poolen. Här är några klassiska pool drinkar som är enkla att göra och som passar perfekt för en varm dag.

Mojito

Mojito är en klassisk kubansk drink som är fräsch och syrlig. Den är gjord på lime, mynta, socker, sodavatten och rom. För att göra en Mojito, muddla myntablad och socker i en shaker. Tillsätt limejuice och rom och skaka väl. Häll i glas fyllda med is och toppa med sodavatten. Garnera med en kvist mynta och en skiva lime.

Pina colada

Pina Colada är en tropisk drink som är gjord på ananasjuice, kokosmjölk och rom. För att göra en Pina Colada blanda ananasjuice, kokosmjölk, rom och is i en mixer. Häll i glas och garnera med en bit ananas och en skiva lime.

Margarita

Margarita är en mexikansk drink som är gjord på lime, tequila och Cointreau. För att göra en Margarita blanda limejuice, tequila och Cointreau i en shaker. Häll i glas fyllda med is och garnera med en skiva lime och ett saltkantat glas.

Med dessa enkla recept kan du imponera på dina gäster vid poolen och njuta av en uppfriskande drink på samma gång.

Alkoholfria alternativ

För de som vill njuta av en god drink vid poolen utan alkohol finns det flera alternativ att välja mellan. Här är några förslag på alkoholfria drinkar som passar perfekt vid poolen.

Virgin mojito

En klassisk mojito är en uppfriskande drink som vanligtvis innehåller rom. Men för den som vill ha en alkoholfri variant finns det Virgin Mojito. För att göra en Virgin Mojito behöver du lime, mynta, socker och sodavatten. Pressa lime och blanda med myntablad och socker i en shaker. Tillsätt sodavatten och skaka om. Servera i ett glas med is och garnera med myntablad.

Iste

En annan uppfriskande drink är iste. Det finns olika varianter av iste, men en enkel variant är att använda tepåsar, socker och citron. Koka upp vatten och blanda med tepåsar och socker. Låt svalna och tillsätt citronsaft. Servera med is och citronskivor.

Lemonad

Lemonad är en klassisk och enkel drink som passar perfekt vid poolen. För att göra en lemonad behöver du citroner, socker och vatten. Pressa citroner och blanda saften med socker och vatten i en karaff. Servera med is och citronskivor.

Att välja alkoholfria alternativ vid poolen behöver inte betyda att man behöver kompromissa på smaken. Med några enkla ingredienser kan man skapa uppfriskande och goda drinkar som passar perfekt vid poolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *