Okategoriserade

I sommar vill jag svala mig själv rejält

Förra sommaren dvs sommaren 2022 var otroligt varm och detta år ska vi planera bättre.

Många människor stannade i Sverige förra året då det var så otroligt varmt. Ingen hann planera riktigt ordentligt utan man fick verkligen stå ut med värmen. För första gången var det några som verkligen längtade till vintern för att slippa svettas hela tiden. Det är också lättare att ta på sig kläder om det är kallt än att ta av sig kläder för att det är tok för varmt.

Antingen kan man i år skaffa sig en pool utomhus eller inomhus. Eller varför inte skaffa en AC som kan göra rummen lita kallare. När det är för varmt är det omöjligt att bara koppla av och sova. Sova gör man bäst när det är lite kallt för då indikerar kroppen vila och vips så har man somnat. Jag älskar verkligen att sova ut och det gör jag bäst när det är kallt. Tex så är Grekland också ett land som är tok för varmt. I Grekland brukar de ha AC i varje rum både hemma och på hotell. Sedan bestämmer man själv hur många grader varmt eller kallt man önskar sig. Detta gör att det också går att vara inomhus även när det är varmt. Man ska också bo högt upp för då blåser det bättre och man får bättre luft inomhus så klart.

Bor du tex i centrala delen av Stockholm så är det mycket ljud och man kan inte alltid vädra för då hör man trafiken hela tiden och detta är inte alls kul.

Bor du dessutom på landet blir allt enklare för då kan du enkelt spolning brunn och få bra vatten. Detta är också viktigt för din hälsa att vattnet är bra. Sedan är det bara att hoppa in i poolen och bara njuta för så länge som du är blöt kan du aldrig svettas. Därför se till att blöta ned dig flera gånger per dag.

Kan också vara bra med städhjälp när du ändå är på gång och sköter om ditt hus och hem.