Okategoriserade

Att jobba som modell är det bästa jag har gjort

Många drömmer om att jobba som modell för att resa jorden runt och träffa andra modeller.

Karriär är något vi alla drömmer om oavsett om vi är stora eller små man eller kvinna. För vi vill så gärna ha beröm och ha gott om pengar så man kan leva ett rikt liv som möjligt. De som säger att pengar är inte allt vet inte om att pengar är en del av livet även om det inte är allt. Du kanske har 3 syskon säger vi så är det en du umgås mer med. Det betyder inte att ditt syskon är ditt allt och de andra två inte betyder något. Det betyder bara att just det syskonet gör dig extra glad. Så kan man också jämföra pengar.

Man tycker om pengar det är ett komplement till själva livet även om detta inte är allt. Hela livet bygger på ett nätverk av allt vi behöver tex pengar, relation och hälsa är nog det viktigaste vi kan ha i livet. Hur gör du då för att få ihop alla dessa tre saker så att det fungerar i din vardag? Kanske är du intresserad av kläder för rullstolsburna?

 

En bil är också en del av summan dvs pengar. Vi behöver verkligen en bil även om bilen inte är allt så är det en del av vårt liv. Tex sportratt är något man kan önska i sin bil för då blir själva bilen mycket tuffare och roligare att hantera. Det blir kul att köra den och det blir kul för folk att låna bilen och köra runt. Man kan liksom skryta lite att man har en cool bil med bra delar till.