Inlägg

Hur du kan bli en besvärlig gäst på en restaurang

Har du inte råd och gå på restaurang och äta 3 rätters middag?

Nedan beteende ska tas med en nypa salt för det är aldrig bra att provocera så detta är bara ett litet april skämt för er som har humor.

Det är många människor som knappt har råd att äta ute för att de kanske är arbetslösa. När man har ett jobb så har man kanske inte ens tid att gå ut och äta. Så antingen är man rik utan tid eller fattig utan pengar. Hur människor än gör så har de ej det liv de önskar. Så hur ska då vi människor göra för att få det liv vi verkligen önskar? Jo vi kan jobba mindre och få mer tid så att vi heller inte är arbetslösa.

Du kan också lag mat hemma så slipper du gå ut på restaurang

Många människor älskar att laga mat hemma det gör tex svenska kungafamiljen hela tiden när de är lediga. Första gången prinsessan Sofia sov över hos kungafamiljen var det drottning Silvia som gav henne sängkläder. Man kan tro att en piga var den som gav hennes sängkläder fast att det var självaste drottningen som gjorde det. Vem vill inte tillhöra svenska kungafamiljen när de verkligen tar hand om sina gäster som senare blir deras familjemedlemmar. Alla människor vill uppleva hur det känns att bli kunglig behandlad för en helg och alla människor är värda detta anser jag och många med mig.

1. Har de 3 rätters husmankost på sin lunchbuffé som på ett fint hotell ska du:

Välja vilken som helst för att sedan vilja byta ut den. Byt tills du har smakat på alla tre. När du har gjort det be att få pengarna tillbaka för att maten ger dig allergiska reaktioner mot kvällen. Obs svårare för dem att bevisa då.

2. Tala högt och skratta gärna riktigt högt.

3. Be om extra service till bordet och fråga dem också om de inte känner igen dig från tv, så att de irriterar sig extra på dig.

4. Lämna signerat foto när du går därifrån för du är ju en känd person, enligt dig själv.

5. Någon gång kan du gå dit ledsen och börja prata av dig när kön till maten är som längst. Garanterat då att de slänger ut dig.