Okategoriserade

I naturen sparar du mycket pengar

Börja med noll kronor

Föreläsare sa att det bästa som hänt henne är att hon inte hade egna pengar att investera. Hon berättade en historia om en kille som hade gjort en app som blev miljonär över en natt. Han hade både köpt porcshe, vill i djurgården och resor till Sankt Tropez. Sedan blev hans app inte lika populär och då föll allt. Kronofogden kom och hämtade hans porsche och villan i Djurgården. Han blev så fattig att han inte hade råd med något. Samt alla hans nya vänner försvann när han blev fattig.

Hon kopplade av i naturen och satsade på luftgevär för att både tänka klart och kunna komma på nya idéer. Ibland behöver man komma ut i naturen och syssla med jakt och sätta på sig snygga jaktkläder för att tänka på något annat här i livet.

Kronofogden på besök

Jag tror att den här killen inte tänkte längre än näsan. Han skulle ha investerat i fastigheter så att han hade passiva inkomster även om appen skulle sjunka i värde. Är man inte uppfinnare eller vill börja med noll kronor kan man alltid försöka spela för pengar och vinna. För vinner du pengar kan du alltid ta de pengar du har vunnit och satsa. Jag skulle rekommendera satsa på både fastigheter och andra business så att du har en passiv inkomst hela tiden.

Jag kommer inom kort berätta mer om detta worksop jag har varit på samt vilka som stod bakom den. Jag ska i varje fall besöka konstspegel köpa kaffe och te online och för att lära mig mer om konst och konsthistoria.