Okategoriserade

Ta av dig masken!

Välj kärlek. Alltid. ”Över din självständighet”, över att ha rätt, över ditt ego, över din stolthet. Kärlek är det enda i det här livet som betyder något.
Kärlek och dina minnen är det enda du kan ta med dig när du lämnar.
Välj kärlek när det gäller vänner, familj, alla nära relationer egentligen.
Att operera från en plats med kärlek och vänlighet är det mest modiga man kan göra., enligt min åsikt.
Människor är social varelser. Vi är inte menade att vara ensamma. Vi behöver mänsklig interaktion, goda vänskap och kärleksfulla relationer för att inte bara överleva utan för att trivas. Men att välja kärlek är svårt. Den lätta vägen är att springa iväg, att låsa ditt hjärta fast, att inte släppa in någon.

Det är lättare att springa när det har kommit ett argument när man känner kliandet att gå tillbaka till enkelluva när man känner att kompisen har gjort orätt mot dig. Men det är dags att vara modig nu. Särkilt nu. Jag tror att vi börjar inse att när världen håller på och kollapsa i kaos är kärleken allt vi har.

Och genom att välja kärlek väljer jag att uttrycka mitt bästa och mest verkliga jag.
Jag väljer att inte gömma mig bakom en mask, för att inte dölja mina känslor. Jag låter mig själv känna, varje, singel, sak.
Jag har fått höra att jag älskar för hårt och ger alldeles för mycket kärlek. Nej, nej, nej.
När du väljer kärlek, riktigt kärlek
(i vänskap, romanistiska relationer) går inte.
Och det är något som tog mig långt tid att lära mig. Den här gången väljer jag att älska orädd och öppet. Jag kommer aldrig att be om ursäkt för att jag älskar för mycket. För i slutändan är kärlek allt vi har.❤️
Ta av dig masken och lev livet.