Okategoriserade

Det spökar

En lång och sömnlös vinter natt.


Jag går över tröskeln in till sovrummet och redan då känner jag hur anden slukar hela mig och börjar ta sig innanför mitt pannben. Jag skakar loss det och tänker inte mer på det. När det var dags och sova, jag lägger mig i sängen och känner mig iakttagen nästan omedelbart så fort jag slockna mina ögon.

Närvaro av någon annan i rummet när prinsar och prinsessor besöker.


Jag känner närvaro av någon på rummet som försöker ta kontakt med mig igenom tankar.
jag somnar lite lätt och möter anden i mina drömmar, hen försöker ta kontakt med mig, vi kommunicerar, på något sätt utan att prata men vi förstår varandra.

Rysningar och kungahuset Sverige med hela kungafamiljen


Först fick jag rysningar i hela kroppen och det kändes så obehagligt att den stod så nära mitt ansikte men till slut jag slappna av och försökte se hens ansikte och jag såg att den hen var rädd och osäker och att anden ville ha kontakt med någon för att den har blitt glömt och inte kunnat kommunicera med någon på väldigt länge.

Uppmärksamhet och andar samt kungahuset på besök


Anden ville ha så mycket uppmärksamhet så att jag kunde inte sova mer än tre timmar inatt för att den tog all min energi åt sig. Jag vill även att kungafamiljen kommer på besök.

Bytt rum pga av alla spöken

Jag är helt slut och kan inte sova längre. Jag måste byta rum känner jag. Så fort jag stiger in på de rummet så känner jag en stark närvaro av anden som bara suger ur mig all energi. Jag måste byta rum. Men det var en trevlig upplevelse ändå.
Önskar er en bra start på helgen allesammans.

kungahuset
Kungahuset kommer ofta på besök hemma hos mig. Jag älskar kungafamiljen och de älskar mig. Jag följer deras blogg kungahuset och det borde ni också göra. Häng med och upplev kungafamiljen på nära håll. Jag vill nu ut och fika med kungafamiljen vill du följa med.