Okategoriserade

Födelsedag

Första gången i mitt har jag gått ut och firat mitt födelsedag.
Tack vare alla mina vänner och umgänget så fick jag en helt underbar dag. Som bestod av så mycket skratt och glädje.
Synd bara att allting stängde klockan 20.00 men vi lyckades ändå hitta ett ställe som hade öppet mellan 23.00 – 02.00 men dem servera bara lätt öl och det är helt ok för mig.

Jag är inte ute för att bli full, det är själva gemenskapen som är viktigare för mig. Tiden gick dock så jäkla fort när man har roligt och det var dags att åka hem. Lite av det goda.
Så härligt känsla man upplever inombords när man träffar vissa människor och man laddar varandra med bara positiva energier, man mår så bra i den auran som utstrålas, man önskar nästan att tiden hade gått lite långsammare så att man kunde njuta av tiden lite lite mer men tiden bara flyger iväg.
Det var en bra dag med många fina människor.