Okategoriserade

Sluta älta för eget bästa

Här kommer en jättebra exempel som hände mig idag när jag skulle iväg till gymmet.
I väntan på bussen så står jag och fryser i kylan i väntan på bussen. Jag kommer alltid i tid, helts 5-10 minuter innan.
Jag sitter i busskuren och ser bussen förandes, jag reser på mig men bussen kör bara förbi mig, jag vinkar till föraren, vi får ögonkontakt i de ögonblicket och jag ser honom tydligt nicka med huvudet och fortsätta köra sin väg. Förstår ni frustrationen som uppstår inombords.
jag kom i tid, stod där och frös, hade planerat mitt träningspass och såg fram emot det och nästa buss skulle passera 40 minuter senare…. som tur är så kom det en annan buss i motsatt riktning,
Jag sprang över gatan och hann med bussen medans jag grubbla lite grann för mig själv, försöker lugna ner negativa tankar.

Bara få minuter senare tittar jag ut genom rutan på bussen och ser att en annan bil håller på och blir bogserad. Jag tänkte för mig själv, stackars den som blir av med bilen på det sättet i början av veckan. Det jag försöker säga är att det kunde ha vart mycket värre.

Sluta älta saker och ting alldeles för länge, det hjälper ingen, speciellt inte dig, det gör saken bara värre och förstör hela din dag och ju länge du ältar desto mer skadar du dig själv. Lär dig att hantera dina tankar och dina demoner.
Önskar er en fin start på veckan.