Okategoriserade

Solnedgång på västkusten

Jag gillar Stockholm och allt som den medför, den vackra staden har så mycket sevärdheter. Alla dessa parker Humlegården, djurgården, Tantolunden, vita bergen, marabouparken m.m. Andra ställen som Östermalm och gamle stan är svårslagna med deras unika oförstörda utseendet som har bevarats i hundratals år.Men det är bara en plats i Stockholm som påminner mig om Vackra Lysekil och det är Skärholmen som kommer nära i jämförelse som får mig nästan att häpna. Jag älskar Lysekils solnedgångar och havet som ligger nära mitt hjärta. Jag älskar att bara åka ner till vattnet sätta mig ner och blicka ut åt, långt ut. Jag finner det så fridfullt och avslappnande men samtidigt blir man laddat av Energy och lycka. Älskar hur vågorna Krossar sig mot berget och skvätter överallt eller dem dagarna när det är helt fridfullt och vindstilla där man tittar långt ut och ser inte slutet, det ger en frihetskänsla. Därför kallar många västkusten för bästkusten. Vem vill inte känna sig fri i denna krävande värld.