Okategoriserade

Härligt dröm

jag hade en så härlig dröm inatt som en gång i tiden var verklighet. För några år sedan fick jag lägga av med fotbollen pågrund av skadan. Det var så sorgligt att behöva lägga av med den sporten som medfört och gett mig så mycket glädje. Men inatt så drömde jag om nyklippt gräs, det regnar smått, molnen ligger över himmelen med perfekt temperatur i luften för en magiskt fotbollsmatch som vi som laget har framför oss. Älskar det vädret att lira boll. Saknar verkligen den känslan när bollen vidrör utsidan av foten som magnet och i farten ändrat man riktning och spelar bort motståndaren, tittar upp, en överstegs fint, lägger bollen åt sidan och går på avslut med en dunder skott som är på väg ut men ändrar riktning, målvakten slänger sig efter bollen, nuddar den med fingertopparna och bollen går in i mål. Otroligt skön känsla, speciellt när man avgör matchen också i sista minuterna.