Om oss

Lindö ligger på historisk mark. Under 1700-talet bodde familjen Anckarström här och de grundade en porslinsfabrik strax öster om den nuvarande anläggningen. Mest bekant är nog ändå familjen för att sonen Johan Jacob Anckarström tog livet av Gustav III på maskeradbalen. Idag är Lindö ett välkänt namn av helt andra anledningar.

Anläggningen ligger i Vallentuna, 3 mil norr om Stockholm och 2 mil söder om Arlanda flygplats. Vi är Nordens största golfanläggning och erbjuder spel på hela 63 unika hål samt generösa golf- och träningsmöjligheter.

Hos oss bor du verkligen direkt på golfbanan. Här finns tre 18-hålsbanor och en 9-håls korthålsbana av "Pay & Play"-karaktär. Det betyder naturligvist stora valmöjligheter och variation för ditt golfspel och träning.

Lindö är som sagt en komplett anläggning. Förutom all golf erbjuder vi också ett hotell med 63 hotellrum, golfshop, restaurang, sex konferensrum, stor relaxavdelning med bastu och tre bubbelpooler, möjlighet att förboka behandlingar, två tennisbanor, härliga promenadstråk i vacker natur samt en levande närmiljö. 

Toppbetyg för Lindö Hotell & Konferens! 

Vår bokningspartner Booking.com har gett oss utmärkelsen 'Award Winner 2016'! 

       

Gästcertifikat från Hotels.com

    

<div id="hcom-w1992" class="hcom-w-badge-1">

          <div id="hcom-w1992-inner" class="hcom-w-inner">

            <div id="hcom-w1992-top" class="hcom-w-top">

              <div id="hcom-w1992-text" class="hcom-w-text">Betygsatt av <span>86</span> gäster</div>

              <div id="hcom-w1992-score" class="hcom-w-score"><span>4,1</span> / 5</div>

              <div id="hcom-w1992-sbubble" class="hcom-w-sbubble"></div>

            </div>

            <div id="hcom-w1992-bottom" class="hcom-w-bottom">

            </div>

            <a id="hcom-w1992-hotelname" class="hcom-w-hotelname" href="https://sv.hotels.com/ho423821/lindo-hotell-konferens-vallentuna-sverige/?wapb1=guestratingwidgets-1">Lindö Hotell & Konferens</a>

          </div>

        </div>

        <link href="https://partners.hotels.com:443/styles/hotelbadge/hcom.guest.rating.widget.design_1.css" type="text/css" rel="stylesheet" media="screen" /><script src="https://partners.hotels.com:443/guestratingwidgets/1/423821/HCOM_SE-sv_SE/1/1992/result.js"></script>

      

Betygsatt av 95 gäster
3.9 / 5
Lindö Hotell & Konferens