Musikevenemang

Med stor scenvana, många års erfarenhet, stort kontaktnät och med ett brinnande hjärta för musik i alla dess former, hjälper Aja er med ett lyckat arrangemang när det gäller allt från teambuildande körsång till fullt ös med partyband till er fest/event eller konferens. Aja jobbar som frilansande sångerska och musiker och ingår därför i flertalet konstellationer och några av dessa finner ni att välja mellan bland de olika paket som presenteras här nedan. 

 

Mingelmusik 

Är det dags för lunchmingel på konferensen, middagsbjudning, bröllopsmingel eller liknande? Då kan mingelmusik förhöja stämningen. Med lagom hög volym, så gästerna kan prata ostört, och lugnare sånger blir mingelmusiken ett härligt tillägg till er tillställning. En eventuell stel tillställning lättas upp då det ständigt finns musik i bakgrunden.Även om det inte är underhållning som tar över, så blir det inte tyst. 

Kontakta oss så arbetar vi fram hur ni vill använda er av min mingelmusik.

Tid: 30 min - 1,5 h. Kan delas upp t.ex. 2 x 45 min., eller som det passar ert upplägg. 

Pris: 6000:-

Länk: http://www.ajasbrollopsmusik.se/lyssna

 

Fest 

Vill ni slippa den gamla Spotify-listan i stereon på festen? 

Det är få saker som får festen att lyfta så mycket som just live-musik.

Efter många år som sångerska har jag stött på en hel del önskemål inför just fester. Det kan hända att man önskar ett särskilt tema, t.ex. 70-tal, rock, disco, dansband eller storband. Därför har jag samlat på mig ett team av proffsmusiker som behärskar alla möjliga stilar, samt att flera av musikerna är grymma sångare. Allt för att kunna täcka upp för alla eventuella önskemål. När kunden kommer med sin önskan, plockar jag ihop det band som passar bäst till just de önskemålen. 

En fråga jag då och då får från kunder kring det här upplägget att "plocka ihop" bandet till eventet är; 
- Kommer bandet verkligen vara samspelt då, om det inte är ett band som spelat ihop länge? 

De proffsmusiker jag samarbetar med är vana vid just den här typen av upplägg. De plockas ständigt ihop i nya konstellationer och stöter på varandra i många olika sammanhang. Så att det inte är ett fast band, innebär inte att bandet inte har spelat ihop tidigare eller att de inte är samspelta. Vissa musiker kan ha sina specialiteter, vilket är ett stort plus när det kommer särskilda önskemål. T.ex. kanske någon önskar få med kontrabas, dragspel eller saxofon på sin fest och då kan det vara svårt att kunna tacka ja till alla uppdrag om man bara har ett stående band, med ett visst antal musiker med särskilda instrument.

Med detta upplägg kan alltså alla möjliga önskemål uppfyllas!

Välkomna med era idéer och önskemål!

Tid: 2 x 50 min

Trubadur-duo, pris: 15000:-

Fullt partyband, pris: 35000:-

Länk: http://www.ajasbrollopsmusik.se/lyssna

 

Quiz

Underhållande musikquiz med inslag av (spontan) allsång!
Blandade frågor eller särskilda teman. Kunden har självklart möjlighet att komma med önskemål, t.ex. tema eller särskilda frågor kring företaget/gruppen.

Tid: 60-90 min

Pris: 6000:-

 

Körevent

Planerar ni en konferens med ett annorlunda inslag?
Vill ni kliva utanför er comfort zone, för att på så sätt bli tightare som grupp?

KÖREVENT hjälper er som grupp att få bättre sammanhållning, positiv inställning och ny

inspiration med fartfylld och energigivande teambuilding i form av körsång.

Tid: 2 x 60 min

Pris: 12000:- (ex. moms)

Länk: www.korevent.se

 

Abba-show

Gruppen Voulez Vous har turnerat i Ryssland och Kazakstan med sin Abba-show, sedan 2009. Det här är inget look alike-gäng, utan full showdans då de bjuder er på en fartfylld och energifylld show, som får igång även den lugnaste publiken. Glitter och stjärnglans i kombination med Abbas fantastiska låtar, i en poppigt modern tappning.

Tid: Showen erbjuds som ett längre set (60 min), eller uppdelat på två set, beroende på vad som passar er tillställning bäst.  

http://www.ajasbrollopsmusik.se/voulezvous 

Pris: 35000:-